Forside    ManuVision Behandling    ManuVision Træning      Artikler     Om mig      Kontaktinfo og priser

 

 Hvorfor en kropsbehandling?
Kroppen er et direkte aftryk af det liv, vi har levet. Den husker alt og fortæller bedre end ord - hvem vi er og hvordan vi lever. Den indstilling, som ligger i vores krop - formes før vi får et sprog. Derfor er den ofte ikke bevidst.  For eksempel sætter følelser, som vi ikke har fået levet ud, sig som spor i kroppen og manifesterer sig som spændinger. Ved at gendanne smidigheden i krop og sind, kan vi arbejde direkte med vores indstilling og den måde vi møder livet på.

 

 

 

Sagt på en anden måde
af ManuVision medejer

og - kropsbehandler

Søren Christensen:

”Vi kan sammenligne kroppen
med en bæk, der flyder
frit, indtil nogen smider en
kæmpe sten i vandet.
Først vil vandet
forsøge at
løbe
uden om på forskellig vis,
men hvis det ikke kan lade
sige gøre, standser det

op – indtil nogen

fjerner stenen.
(Børsen 14.dec. 2006)


Alle mennesker kommer ud for, ”at der smides sten i vandet”, det er en naturlig del af livet. Spørgsmålet er, hvad man kan gøre for at fjerne stenene? En kropsbehandling kan være vejen til på ny at få skabt bevægelse ”i vandet, så det atter strømmer frit i din bæk”.

Jeg lægger vægt på, at en kropsbehandling beror på indføling og er individuelt tilpasset, så du får den behandling, der passer til dig. Selve behandlingsforløbet begynder med en kort samtale. Jeg ser på din krop og udgangspunktet for behandlingen er at løsne kroppen for spændinger og skabe balance. Kroppen udgør en helhed og derfor bliver hele kroppen inddraget i behandlingen. Behandlingsformen er pulserende, dybdemasserende med let ledfrigørelse og dit åndedræt er i fokus, som et fundament for livet. Udover selve behandlingen kan der også følge en rådgivning med om øvelser, der har til hensigt at forebygge spændinger og skabe gennemstrømning i din krop.

 


 

Solskin Kropsbehandling - Tlf. 29 60 12 47


 

Klient feedback:

 

Behandlingen hos Rikke har haft stor betydning for mit liv!

 

Samtidig med at spændingerne i min krop har givet mere slip, har jeg fået en større kontakt med mine følelser. Rikke hjælper mig til at fortolke følelserne, så jeg bliver mere klar på mine handlinger.

 

Idag får jeg en behandling hos Rikke regelmæssigt, og jeg bruger den til et check-in hos mig selv. 1 time hvor jeg er i kontakt med mig selv og kan beslutte mig for at gøre nogle ting anderledes, hvis der ikke er balance. Nogle gange hjælper Rikke mig "bare" til at blive i følelsen og erkende, at sådan er det for en stund i stedet for at flygte. Når først kroppen har talt, er der ikke så meget at diskutere :-)

                                      Susanne

 

Kære Rikke.

Du må lige have lidt ros med på vejenJ Efter mit besøg hos dig havde jeg NUL hovedpine i 14 dage efter…..føltes helt fri i nakke og skulder;-)) og det kan jeg faktisk ikke huske, at jeg har været ;-)

                                     Charlotte

 

 

At gå i behandling hos Rikke Toft Boesen er en dejlig oplevelse på flere måder.
Jeg kom med to dårlige skuldre og ondt flere steder i min krop. Jeg følte mig træt og mismodig over det. Træt af mine smerter, og af at jeg hele tiden skulle tage hensyn til min nedsatte bevægelighed.
 
Rikkes meget rolige og empatiske måde at være i relationen på, kombineret med hendes kompetente kropsbehandling, betyder for mig, at jeg føler mig respekteret, tryg, og at der er tid til fordybelse. Desuden oplever jeg, at Rikke verbalt kan sammenflette krop og sind på en uhøjtidelig måde, således at det bliver "spiseligt", og derved lettere at integrere.
 
Kropsbehandlingen føles meget befriende og grundig, omend det ikke er uden smerter. Ikke sådan at forstå, at jeg er helbredt, men jeg har opnået at komme tættere på min krop, således at det i hverdagen bliver lettere at bruge den.
 
Efter endt behandling føler jeg mig lettere både i sind og krop. Det er som om tid og sted opløses for en stund.
 
Birgitte Lieberkind

 

 

Glæd en du holder af.
Giv et gavekort til
en ManuVision behandling.
Læs mere