Forside     ManuVision Behandling    ManuVision Træning      Artikler     Om mig      Kontaktinfo og priser

 

 Solskin Kropsbehandling tilbyder også ManuVision træning. Det kan beskrives som følger:

 

Et effektivt redskab til selvbehandling og vedligeholdelse af kroppen.

 

 

Målet med træningen er at styrke kroppen og at højne den enkeltes kropsbevidsthed. Træningen giver øget smidighed, forbedrer muskelbalancen og stimulerer kredsløbet. Kroppen får lettere ved at skille sig af med affaldsstoffer, og dette medfører større bevægelighed i muskler og led.

 

ManuVision træning er udviklet til alle, både kvinder og mænd, unge og ældre, nybegyndere og professionelle idrætsudøvere og er et stærkt supplement i hverdagen, skadesforbyggende, samt i et eventuelt behandlingsforløb.

 

 

Første del af træningen består af en grundig gennemgang af muskler og led, samt bevidstgørelse af den kropslige ydeevne og styrkelse af samme. Der arbejdes med konkret centrering og koordinering af krop og åndedræt, samt afspænding og aktivering af kredsløb og energibaner i kroppen.

 

Anden del af træningen består af udvidende og sammentrækkende øvelser, der har til formål at aflaste kroppens indre organer og styrke deres funktioner, samt restituere immunforsvaret og kroppens indre balance.
Læs eventuelt mere på www.manuvision.dk.

 

 

Hvis du har spørgsmål angående træningen, er interesseret i at træne,  så kontakt mig enten på e-mail rikketoftboesen@gmail.com

eller telefon 29 60 12 47.

 

Solskin Kropsbehandling - Tlf. 29 60 12 47


 

ManuVision træning hver torsdag

kl.18.15 -19.45

på Yogaskolen

Fabriksvej 10

3000 Helsingør

 

 

Læs mere på www.helyoga.dk

 

Du er velkommen til at komme til en prøvetime

 

 

 

 

 

Læs hvad Jane Faxe synes om ManuVision træning & behandling:

 

På grund af forskellige skader i ryggen, har jeg i mange år haft større eller mindre smerte i ryggen. Dette har betydet, at jeg har opbygget en del muskelspændinger som fast ”inventar” i min krop.

 

ManuVision træningen betyder, at jeg lærer at slappe af i alle muskler i kroppen, selv muskler jeg ikke var klar over, at jeg altid holdt spændt.

 

Det har betydet, at min krop har genvundet en del af sin gamle smidighed, og har fået langt højere velvære.

 

Disse gode resultater betød, at jeg også valgte at få en serie behandlinger.

 

Igennem disse behandlinger har jeg fået kontakt til nogle voldsomme fysiske oplevelser, som ellers har været fortrængt i mange år. Behandlinger som for det første er vidunderlig afslappende pga. Rikkes blide og intuitive væsen, og som for det andet giver forløsning af både fysiske og psykiske spændinger.

 

Jane Faxe